GLIMP is licht

Alles wat u wilt benadrukken verdient het juiste licht. Bij GLIMP geloven wij dat bijzondere plekken en mooie objecten zorg en aandacht verdienen. Alles wat aandacht krijgt groeit. Met de juiste verlichting vestigen wij de aandacht op alles wat u wilt laten zien en uit wilt stralen. Wilt u een specifieke sfeer creëren, staat functionaliteit voorop of ligt uw vraag op het gebied van veiligheid en duurzaamheid? GLIMP biedt dynamische totaaloplossingen voor elke verlichtingsvraag. Samen met een deskundig en betrouwbaar team van internationale specialisten, ontwerpers, designers en ontwikkelaars leveren wij maatwerk en behartigt GLIMP uw project met zorg, aandacht, passie en integriteit.

GLIMP is groots in details

Groots presteren in de kleinste details, dat is typisch GLIMP. Opdrachtgevers weten de weg te vinden naar GLIMP als het gaat om specials, zoals het verlichten van bijzonder ontworpen wijken, een kunstwerk met bijzondere vormen, een monumentaal pand met historische details of onderwaterverlichting. Lastig? Moeilijk? Voor GLIMP een uitdaging en een mogelijkheid om te laten zien waar wij goed in zijn. Zoals bij de waterboulevard in Almelo, het Internationaal Gerechtshof in Den Haag en het Amstelhotel in Amsterdam.

Samenwerken met GLIMP betekent:

  • Producten van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur
  • Keuze uit diverse unieke optieken
  • Concurrerende prijzen
  • Levertijd LIGMAN 10-12 weken, overige fabricaten in overleg
  • Betrouwbare garanties
  • Energiebesparende oplossingen

GLIMP - van concept naar solution

Wij staan niet alleen garant voor een bijzonder mooie oplossing, maar ook voor een bijzonder prettig voortraject. Een traject waarin wij de klant aan de hand meenemen om tot de best passende oplossing voor het vraagstuk te komen. Wij halen alles uit de kast om deze belofte waar te maken, nemen de tijd en zorgen ervoor dat aan alles is gedacht.

U ontvangt van ons een no-nonsens voorstel en levendige 3D ontwerpen in Dialux. Zo krijgt u een helder en betrouwbaar beeld van de dynamische lichtoplossingen met kwaliteitsproducten én schetsen wij alle mogelijkheden en eisen op het gebied van techniek, design, functionaliteit, duurzaamheid, veiligheid, kostenbesparing en wet- en regelgeving.

 Wij verwerken de resultaten in zorgvuldige en complete rapportages waarin alle technische zaken volgens de vereiste normen zijn beschreven en keuzes zijn onderbouwd, zodat het voldoet als bewijslast voor uw programma van eisen en indien nodig voor BREEAM eisen.

Onze Klanten

architecten

GEMEENTEN

lichtontwerpers

ingenieurs

installatiepartners

opdrachtgevers

Over Tamara Kleine - Founding Director

GLIMP is Tamara Kleine, een lichtspecialist voor wie geen vraag te gek is. Sinds 2008 is Tamara actief in de lichtwereld. Haar zakelijke en persoonlijke ontwikkeling maakten het voor haar logisch om begin 2019 een nieuwe, uitdagende weg in te slaan: die van zelfstandig ondernemer.

 

Passie en integriteit

De bevlogen lichtspecialist neemt al haar kennis en ervaring mee in GLIMP en gaat verder met dat waar ze goed in is en waar haar hart sneller van gaat kloppen: opnieuw kijken naar licht, anders kijken naar licht en aandacht vestigen op alles wat aandacht verdient. Vanuit GLIMP blijft Tamara haar bestaande relaties bedienen met de adviezen, ideeën, kwaliteitsproducten en het maatwerk zoals zij dat van haar gewend zijn. Zij doet dat met producten van de hoogste kwaliteit en dynamische oplossingen, waarbij passie en integriteit altijd de boventoon voeren.

 

Verwondering en uitdaging

Wat haar in 2008 verwonderde en wat haar tot op de dag van vandaag uitdaagt is alles wat er bij licht komt kijken. Ingewikkelde technische vraagstukken en berekeningen op het gebied van afstand, masthoogtes, vermogen, lichtsterkte en lichtkleur gecombineerd met het effect van licht op sfeer, functionaliteit, veiligheid en gezondheid. Van vraagstukken, eisen en wetgeving op het gebied van lichthinder, duurzaamheid en kostenbesparing tot de oneindige mogelijkheden om met design het gewone gewoon mooi te maken. Dat zijn nogal wat puzzelstukken die allemaal naadloos in elkaar moeten vallen voor het beste resultaat.

 

Zorg en aandacht

In al die jaren is het enthousiasme en de verwondering waarmee Tamara zich op die ingewikkelde puzzels stort, alleen maar toegenomen. Wat opdrachtgevers in haar waarderen is de tomeloze energie en de oprechte zorg en aandacht waarmee ze niet alleen de vraag beantwoordt, maar ook oplossingen biedt voor vragen die niet gesteld zijn, omdat zij alle puzzelstukken door en door kent. En mocht zij het onverhoopt toch niet weten? Dan kan zij putten uit een betrouwbaar, internationaal netwerk van specialisten, dat zij in de loop der jaren om zich heen heeft opgebouwd.

 

“It’s my goal to make a difference by reimagining light, every single day”

Tamara Kleine – GLIMP

Buitenverlichting

Binnenverlichting

Lichtontwerp