Partners

Unieke identiteit als totaalpartner voor cases waarin het iets bijzonders mag zijn. Het vertrouwde adres voor hoogwaardige producten en goed advies. Minimaal aantal leveranciers met het oog op onderhoud, maximaal aantal producten. Persoonlijke betrokkenheid, vertrouwen en nauwe samenwerking zijn de sleutel tot waardevolle lange termijnrelaties.

Sinds 2008 werken wij exclusief samen met LIGMAN in Nederland. LIGMAN is marktleider in Thailand en één van de snelst ontwikkelende verlichtingsproducenten met een ongekend veelzijdig programma van armaturen en een continue ontwikkeling op het gebied van techniek, design en leveringsvoorwaarden. In 2019 zet GLIMP deze samenwerking voort als leverancier van de brede lijn van LIGMAN producten en -programma’s. De samenwerking garandeert lichtoplossingen met een hoge kwaliteit, lange levensduur, brede toepasbaarheid, snelle levering, betrouwbare leveringsvoorwaarden en garanties van 5 jaar op LIGMAN armaturen.

Partners in Duurzaamheid

 Duurzaamheid krijgt een steeds belangrijkere rol bij gebiedsontwikkelingen, bij nieuwbouw en renovatie en bij bestaande gebouwen. Waar het vroeger gezien werd als idealisme, is het in de meeste projecten inmiddels een basisvoorwaarde. Eisen voor bepaalde minimale energieprestaties, op zoek naar een onderscheidend vermogen en interesse in een gezonde en comfortabele woon- en werkomgeving? GLIMP verzorgt het ontwerp dat voldoet aan deze wensen. Samen zorgen we voor een garantie voor een internationaal duurzaamheidslabel en daarmee extra marktwaarde, uiteraard met het welzijn van de gebruikers voorop gesteld.